Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Versterk uw horecazaak met onze gespecialiseerde audit-diensten

In de dynamische wereld van de horeca is het essentieel om niet alleen de financiële administratie op orde te hebben, maar ook te zorgen dat de bedrijfsvoering voldoet aan alle wettelijke eisen en industrienormen. Onze audit-diensten bieden de zekerheid die nodig is om succesvol te opereren.

Pakket 1Pakket 2Pakket 3Pakket 4Pakket 5
IntakegesprekJaJaJaJaJa
Scan - KlantenserviceJaJaJaJaJa
Scan - Voedselveiligheid & HygiëneJaJaJaJaJa
Scan - Algemene netheid & OnderhoudJaJaJaJaJa
Scan - Operationele proceduresJaJaJaJaJa
Scan - Alcohol- & DrankenbeheerJaJaJaJaJa
Scan - Inkoop & VoorraadbeheerJaJaJaJa
Scan - Marketing & PromotieJaJaJa
Scan - PersoneelsbeheerJaJa
Scan - Financiële proceduresJa
EindrapportageJaJaJaJaJa
EindgesprekJaJaJaJaJa
Tarief€ 1.199€ 1.399€ 1.599€ 1.799€ 1.999

Alle tarieven zijn exclusief btw. Naast de pakketprijs wordt € 0,35 ct/km in rekening gebracht als reiskosten.

De onderwerpen van een horeca-scan

Controle van de keuken- en opslagfaciliteiten, naleving van voedselveiligheidsnormen, juiste voedselbereiding en -opslag, hygiëne van personeel en faciliteiten.

Evaluatie van klantinteractie, snelheid van service, vriendelijkheid van personeel, klachtenbehandeling en algemene klanttevredenheid.

Controle van operationele processen zoals reserveringen, bestellingen opnemen, bediening, facturering en betalingen. Ook naleving van bedrijfsprocedures en -richtlijnen.

Beoordeling van de algemene netheid van de faciliteit, inclusief de eetruimte, toiletten, bar en andere openbare ruimtes. Controle op onderhoud van apparatuur en faciliteiten.

Naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot de verkoop en service van alcoholische dranken, inclusief leeftijdscontroles en verantwoord alcoholgebruik.

Controle van financiële transacties, kassa- en boekhoudsystemen, naleving van belastingwetten en -voorschriften, en interne controleprocedures.

Evaluatie van personeelsbeheerpraktijken, inclusief werving en selectie, training, naleving van arbeidswetten en -voorschriften, en personeelsbeoordelingen.
Controle van marketingactiviteiten, zoals reclame, promoties, loyaliteitsprogramma’s en online aanwezigheid, om te zien of ze effectief zijn en voldoen aan de merkrichtlijnen.

Het begint en eindigt met een goed gesprek

Vertrouw op onze expertise om jouw bedrijfsprestaties te versterken en een solide basis te leggen voor toekomstig succes.

Als start van het traject hebben we een inleidend gesprek waarin doelen en verwachtingen van de horeca-scan worden besproken.

Van de scans wordt een schriftelijke eindrapportage opgesteld. Deze bevat bevindingen, analyses en aanbevelingen voor verbetering van bedrijfsprocessen.

Afsluitend wordt een eindgesprek gevoerd. De bevindingen in het rapport worden gepresenteerd en eventuele actieplannen worden besproken.

Scroll naar boven